1
دانش پژوه مقطع کارشناسی ارشد فقه تربیتی ،فقه تربیتی،از کشور هندوستان، مجتمع اموزش عالی شهیده بنت الهدی
2
سطح4 فقه و اصول، مربی ،استاد همکار و مدیر گروه علمی-تربیتی فقه و اصول، مجتمع آموزش عالی بنتالهدی
چکیده
هدف از این مقاله ، بررسی جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام است. هم چنین وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت می باشد. عزت نفس و ارزش دادن به شخصیت خود، از نظر اسلام بسیار مهم است بنابراین همه رفتارهایی که سبب خواری و کوچک شدن مؤمن نزد دیگران شود، ممنوع است؛ در این مقاله به نشانه های عزت نفس مثل شجاعت ، نترسیدن از مرگ واتکاء به خود در رفع حاجات پرداخته شده و عوامل تحقق عزت نفس مثل بندگی خدا وتقوا وحق مداری بررسی گردیده ووظیفه والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه و تربیت مثل توجه به تفاوت های فردی وعشق ومحبت و...پرداخته است. ودر ادامه به شیوه های معصومین(ع) در تربیت فرزندان اشاره شده است روش تحقیق توصیفی، تحلیلى و شیوه جمع آوری مطالب کتابخا نه ای است.
زهرا, کنیز و کریمی, طاهره . (1402). جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام و وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت. فقه پویا, 2(3), 31-48.
MLA
زهرا, کنیز , و کریمی, طاهره . "جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام و وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت", فقه پویا, 2, 3, 1402, 31-48.
HARVARD
زهرا, کنیز, کریمی, طاهره. (1402). 'جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام و وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت', فقه پویا, 2(3), pp. 31-48.
CHICAGO
کنیز زهرا و طاهره کریمی, "جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام و وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت," فقه پویا, 2 3 (1402): 31-48,
VANCOUVER
زهرا, کنیز, کریمی, طاهره. جایگاه عزت نفس در نظام تربیتی اسلام و وظایف والدین در تربیت عزتمندانه فرزندان از منظر فقه وتربیت. فقه پویا, 1402; 2(3): 31-48.